Välkommen till JärpenBions blogg! JärpenBion är inte bara en bio... Här händer också allt möjligt annat! Vi gillar vår bio, som förutom 176 sköna biofåtöljer, rymmer café med enkelt kök och andra användbara utrymmen.

Du som företag, förening eller privatperson kan hyra biografsalongen för evenemang, fester och andra speciella tillfällen. Förutom filmvisning, från vår ordinarie repertoar eller efter eget önskemål, kan vi tillhandahålla projektor/videokanon och ljudanläggning.

Järpenbion - inte bara bio

Arn på JärpenBion

Vid visningen av "Arn - Tempelriddaren" 16/1 2008 hade JärpenBion besök av Cia Lantz, auktoriserad Arn-guide från Västra Götaland. Cia Lantz inledde filmkvällen med en berättelse om filmens tillkomst och om projektet "I Arns fotspår" som är ursprunget till de båda filmatiseringarna av Jan Guillous romansvit. Projektet har även mynnat ut i resor i Arns fotspår i Västra Götaland och i Jordanien.
För mer information om arrangemang i Arns fotspår, kontakta gärna Cia Lantz, auktoriserad Arn-guide, föredragshållare, event- och researrangör: cialantz@yahoo.se, 0703 40 43 72.
Med tidsenliga kläder, biljetter med lacksigill och medeltidsinspirerat tilltugg blev visningen av "Arn - Tempelriddaren" på JärpenBion en bioupplevelse utöver det vanliga!